Professional Beauty с интерес към България

януари 20, 2014 Няма коментари »
Professional Beauty с интерес към България

03Сър Марк Малоуни е генерален директор на Trades Exhibitions ЕООД, компанията организатор на Professional Beauty – най-голямото изложение за СПА и красота във Великобритания. Той основава първото изложение Professional Beauty през 1989 в хотел Novotel в Лондон. През годините изложението се разраства и в момента е едно от най-големите в Европа, привличайки повече от 34 000 професионалисти от бранша. През 2006 Марк продава компанията си на Emap ООД, като я купува отново през септември 2010. Professional Beauty London е най-голямото търговско изложение във Великобритания, а също така компанията организира изложения и в Манчестър, Дъблин, Южна Африка и Индия. Издава и собствено списание Professional Beauty, което е лидер в бранша и излиза във Великобритания, Южна Африка, а от февруари 2014 и в ОАЕ. Компанията публикува и международно online списание – Professional Spa & Wellness и организира World Spa Awards, както и Европейска СПА конференция.
Сър Марк Малоуни, основател и изпълнителен директор на най-голямото изложение за красота и здраве в света, както и собственик и организатор на Световните СПА Награди, пристига на 30 януари в София. Това е първото му официално посещение в България. Сър Малоуни ще се срещне с министъра на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев, предвидена е среща и със зам.министъра с ресор туризъм Бранимир Ботев, както и с родни инвеститори в СПА и бюти бизнеса, членове на асоциация АMСПИКЗ. Срещата и гостуването на сър Малоуни е по идея и е организирано със съдействието на Цветелина Маймарова – УС на АМСПИКЗ и производител на българска традиционна козметика, номинирани в категорията Етно СПА продукт и концепция. Целта на двудневната визита е представяне на най-голямото изложение за красота и здраве в света PROFFESIONAL BEUTY LONDON, което се организира повече от 15 години във Великобритания. Идеята на организаторите е да бъдат подпомогнати български производители, както и да бъдат по-добре представени чрез изграждане на българска палата с щандове на международното изложение и разбира се с подкрепата на МИЕТ за популяризиране на козметичния и СПА бизнес в България.
Тази година на международното изложение в Лондон България ще бъде представена със свой щанд с две родни козметични марки EcoSpa и ProfiDerm, обединени под мотото “Съкровищата на България”, една идея на г-жа Маймарова, обединяваща в едно идеята за културното, историческо и археологично наследство и емблематичните за страната ни роза дамасцена, билки и кисело мляко, като на щандовете ще бъдат представени ексклузивни български СПА ритуали и церемонии с лимитирана серия продукти на основата на прочутите млечна закваска, билки, мед и роза дамасцена.
На 31 януари един от най-влиятелните хора във Великобритания ще бъде лектор и на СПА конференция, организирана за браншовици в столичен хотел.
Визитата на сър Марк Малоуни се осъществява с подкрепата на АМСПИКЗ, EcoSpa, ProfiDerm и туристическата компания „Дари Травел“.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай