CC кремове – BB кремовете на 2013

февруари 12, 2013 Няма коментари »
CC кремове – BB кремовете на 2013

Има иновативна козметична формула на пазара, за контролиране цвета на кожата. СС кремовете са на път да заместят ВВ кремовете през 2013. Научете нещо повече за този обещаващ нов продукт и неговите предимства.
Ако сте от дамите, които полагат грижи за външният си вид, вече познавате ВВ кремовете. Те спечелиха приза за най-добър продукт за 2012г. Започнаха да се произвеждат в Корея, впоследствие се разпространиха в целия свят. Те са предназначени за множество кожни проблеми. Овлажняват, забавят стареенето, предпазват от слънцето и т.н. Въпреки това, 2013 не е тяхната година. Време е за новите СС кремове.

2Какво е СС крем?
Абревиатурата СС произлиза от ‘color controlling’, или ‘color correcting‘, т.е. ‚контрол на цвета‘ или ‚корегиране на цвета‘. Причината да постигнат успех на пазара е, че добавят покритие, което прикрива зачервяване и придава бронзово сияние на кожата, за което копнее всяка жена.
3
Предимства на СС крема.
СС кремовете са по-леки и по-богати на анти-стареещи съставки. Някои ВВ кремове имат подобно съдържание, но новите СС кремове се прилагат по-лесно. Имат възстановителни свойства. Стимулират клетъчната регенерация. Дори поправят някои ДНК увреждания. Съдържат ресвератрол и витамин С, които са силен антиоксидант. Всички СС кремове на козметичните рафтове, имат SPF 30, т.е. нивото на защита от ултравиолетовите лъчи е много високо. Вероятно с всички тези плюсове, новата формула за красота, ще става все по-популярна. Опитайте!

Подобни статии

Коментирай