ALCOTT-пространство за твоя стил

февруари 18, 2014 Няма коментари »
ALCOTT-пространство за твоя стил

Alcott (3)
Италианският моден гигант с първи ексклузивен магазин в България!
Alcott (12)Alcott (7)
Европейският бранд стъпва официално за първи път в СТРАНД Бургас. Именно в търговския център ще се помещава единствения лицензиран и представителен магазин на марката за България. В бутика ще се предлага пълната гама от оригинални облекла, обувки и аксесоари, както и най-новите колекции, за радост на всички почитателите на италианската марка.
Alcott (6)
Екипът от творци и дизайнери създава колекциите си, черпейки вдъхновение от многобройните си пътувания с цел да предложи на клиентите си една неочаквана смесица от стилове. Модната марка предлага две линии дрехи за младите хора – мъжка и дамска колекция.
Alcott (8)
Марката адаптира тенденциите към нуждите на своите клиенти, създавайки приятни, удобни и лесни за носене облекла, като тениски, блузи, бермуди, кецове и атрактивни шапки. Освен дрехи всеки сезон италианските дизайнери на марката предлагат също аксесоари и обувки.
Alcott (10)Модният бранд одобрява социалната еволюция, обръща внимание на новите технологии, на художествените и музикалните тенденции, които могат да бъдат намерени в колекциите и в дизайна на магазините. Той се основава на предприемаческия дух и постоянното усъвършенстване. Това включва проектиране, дистрибуция и продажба в един успешен микс от продукт, цена и стил.
Марката е популярна по цял свят с ексцентричните интериорни решения и революционна концепция, олицетворяващи свободния начин на живот. Брандът приветства хората със собствен стил и индивидуалност. Модните критици наричат магазините ‘’Revolutionary Concept Store“. Когато клиентът влезе в пространството, той започва да усеща модата като забавно, лесно и вдъхновяващо нещо. Дисплеите пък помагат на хората да избират самостоятелно своите облекла. Бутиците се отличават с винтидж предмети, закачливи цветове, широки повърхности и добре аранжираните пространства.
Артикулите са с достъпни цени, а сред тях може да намерите подходящи дрехи за всякакъв повод: дневни и вечерни, за работа и за свободното време, а защо не и за специално парти.
Откриването на представителния магазин на ALCOTT е на 22 февруари/събота/ и ще бъде отпразнувано с целодневно парти. За първите 100 клиента на бутика ще има и подарък – оригинален т-шърт на марката.buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай