ALCOTT-пространство за твоя стил

февруари 18, 2014 Няма коментари »
ALCOTT-пространство за твоя стил

Alcott (3)
Италианският моден гигант с първи ексклузивен магазин в България!
Alcott (12)Alcott (7)
Европейският бранд стъпва официално за първи път в СТРАНД Бургас. Именно в търговския център ще се помещава единствения лицензиран и представителен магазин на марката за България. В бутика ще се предлага пълната гама от оригинални облекла, обувки и аксесоари, както и най-новите колекции, за радост на всички почитателите на италианската марка.
Alcott (6)
Екипът от творци и дизайнери създава колекциите си, черпейки вдъхновение от многобройните си пътувания с цел да предложи на клиентите си една неочаквана смесица от стилове. Модната марка предлага две линии дрехи за младите хора – мъжка и дамска колекция.
Alcott (8)
Марката адаптира тенденциите към нуждите на своите клиенти, създавайки приятни, удобни и лесни за носене облекла, като тениски, блузи, бермуди, кецове и атрактивни шапки. Освен дрехи всеки сезон италианските дизайнери на марката предлагат също аксесоари и обувки.
Alcott (10)Модният бранд одобрява социалната еволюция, обръща внимание на новите технологии, на художествените и музикалните тенденции, които могат да бъдат намерени в колекциите и в дизайна на магазините. Той се основава на предприемаческия дух и постоянното усъвършенстване. Това включва проектиране, дистрибуция и продажба в един успешен микс от продукт, цена и стил.
Марката е популярна по цял свят с ексцентричните интериорни решения и революционна концепция, олицетворяващи свободния начин на живот. Брандът приветства хората със собствен стил и индивидуалност. Модните критици наричат магазините ‘’Revolutionary Concept Store“. Когато клиентът влезе в пространството, той започва да усеща модата като забавно, лесно и вдъхновяващо нещо. Дисплеите пък помагат на хората да избират самостоятелно своите облекла. Бутиците се отличават с винтидж предмети, закачливи цветове, широки повърхности и добре аранжираните пространства.
Артикулите са с достъпни цени, а сред тях може да намерите подходящи дрехи за всякакъв повод: дневни и вечерни, за работа и за свободното време, а защо не и за специално парти.
Откриването на представителния магазин на ALCOTT е на 22 февруари/събота/ и ще бъде отпразнувано с целодневно парти. За първите 100 клиента на бутика ще има и подарък – оригинален т-шърт на марката.

Подобни статии

Коментирай