8 правила, за да сте щастлива булка

май 19, 2012 Няма коментари »
8 правила, за да сте щастлива булка

За да сте напълно щастлива булка, има 8 важни правила, които трябва да спазите, при избора на булчинска рокля.

Бъдете естествена.
Не слагайте силен грим, само овлажняващ балсам за устни. Никой не иска, бялата рокля, да се изцапа с тъмно червило.

Обувки с висок ток.
Чака ви дълго обикаляне по магазините. Предпочитате ниските обувки. Но, за да знаете как точно ще ви седи булчинската рокля, носете си обувки с висок ток, за пробата.

Съветвайте се с приятели.
Да вземете решение сама, е трудно. Тук са ви нужни истински приятели. Искайте мнението им за всяка рокля. Помолете ги, да са искрени.

Носете си тефтерче.
За да не забравите, размера на роклята, магазина, в който сте я намерили, носете си тефтерче и записвайте всички подробности.

Танци!
Като облечете роклята, проверете дали се движите свободно. Това е вашата сватба, трябва да танцувате.

Внимавайте с осветлението.
Проверете как изглежда роклята на дневна светлина. Може да не се окаже бялото, което искате. Не се залъгвайте от осветлението в магазина.

Снимки.
Не забравяйте, че на сватбата ще ви направят хиляди снимки. Вижте как ви стои роклята на снимка. Не пропускайте тази подробност.

Приемете тялото си.
Ако някоя рокля много ви хареса, но ви е малка или голяма, не я купувайте. Не се лъжете, че с някаква диета, ще се справите. Това може да направи сватбеният ви ден – кошмарен.

Снимка:mediacollege.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.