Има 7 типа любов, а вашата кой тип е?

май 19, 2012 Няма коментари »
Има 7 типа любов, а вашата кой тип е?

Има 7 типа любов, а вашата кой тип е?

ПРОСТО ПРИВЪРЗАНОСТ. / Празна любов./
Това е любов, без страст и близост, просто съжителство. Това, може да се промени, с течение на времето, вместо да се стига до раздяла.
ПРОСТО СТРАСТ. /Луда любов./
Повечето двойки, преживяващи такава любов, се разделят след меденият месец, или след няколко седмици. Връзката е подчинена на еротика и сексуалност, което неможе да трае вечно.
ПРОСТО БЛИЗОСТ. / Приятелска любов./
Това е чисто приятелско взаимоотношение. Обикновено партньорите, нямат сексуално привличане и това пречи на връзката да просъществува. Остава само уважението.
БЛИЗОСТ И СТРАСТ. / Романтична любов./
Такава връзка е съпътствана с физическо и душевно привличане. Постоянството на тези чувства е гаранция за дълготрайни отношения.
БЛИЗОСТ И ПРИВЪРЗАНОСТ. / Любов, граничеща с приятелство./
Безпрепятсвено споделяне на всичко емоционално и интелектуално. Погледнати, от трета страна, изглеждат перфектното семейство, но нямат сексуално привличане. ВЪпреки това, остават заедно до края на дните си.
ПРИВЪРЗАНОСТ И СТРАСТ. / Любов изпълнена със страст./
Основата на тези връзки е страстта. Страните обикновено не общуват достатъчно, което често води до спорове, конфликти и скандали.
СТРАСТ, БЛИЗОСТ И ПРИВЪРЗАНОСТ. / Безгранична любов./
Иделана любов, перфектна съвместимост, сродни души! Да намериш сродната си душа е много трудно, но още по-трудно е да я задържиш. Нужно е търпение, готовност за изненади, сексуална активност, комуникация, толерантност и много компромиси. И все пак си заслужава, положените усилия!

Снимка:romanticlovepictures.com

Подобни статии

Коментари са забранени.