6 танца за отслабване

ноември 8, 2012 Няма коментари »
6 танца за отслабване

Безспорно най-забавният начин за отслабване е танцуването. Научаването на хореографията, стъпките и превръщането им в гъвкави движения, изискава много време. Правилното и грациозно изпълняване е трудоемко. Но не забравяйте, че през цялото време, докато се учите, горите калории. Помислете какво предпочитате: часове скучни упражнения във фитнеса, или колективно забавление в танцово студио. BLADY.BG ви представя 6-те най-ефективни танца за загуба на калории. Изборът е ваш.

Ориенталски танци, или по-известни като Belly dance. Този гъвкав танц, натоварва коремните мускули повече от всеки друг спорт. Горите калории от проблемните зони. Ориенталските танци стават все по-популярни, за това няма да срещнете проблем в търсенето на курсове.

Зумба, или Zumba fitness. Това е тенденция на новото поколение. Забавни танци, под звуците на латино музика. Раздвижвате мускулите, и горите калории.

Хип-хоп. Ритмичен и динамичен танц, с бързи движение. Не е задължително да започнете курс. Може да си танцувате по дискотеките, а и у дома.

Салса. Бързи и горещи движения. Това е танц, който трябва да научите на специализиран курс. Не си губете времето, пред компютъра вкъщи.

Танго. Най-красивият танц – танцът на любовта. Оказва се, че с тези бавни и изискани движение, е възможно да изгорите от 200 до 400 калории на ден.

Снимка: joystiq.com

Подобни статии

Коментирай