6 предложения за вашата баня

май 30, 2012 Няма коментари »
6 предложения за вашата баня

Писна ли ви от вашата баня? Може да я направите приятна само с една стъпка. Първо решете какво искате да промените: цвета, да сложите рафтове или да смените аксесоарите.

  1. Декорирайте по ваш вкус. Променете банята си така, че на вас да ви е приятно. Ако обичате по-семплите неща, изберете бяло, ако ви харесват ярките – оранжево. Придайте чувственост на банята си с червени аксесоари.
  2. Определете място за козметиката. Съберете всички сапуни, шампоани, гримове, на едно специално място. На пазара има широка гама от шкафове, които биха подхождали на вашата баня. Ще се сдобиете със стилна декорация, а банята ви ще е подредена.
  3. Направете банята си удобна. Може да направите рафтове, на които да стоят хавлиите. Нека всичко да ви е подръка. Рафтовете и шкафовете в една елегантна баня, са задължителен аксесоар.
  4. Забравете обикновеното. Най-използваните цветове за баня, са бяло и синьо. Но вие можете да съживите обстановката, като боядисате стените в розово, или смените капака на тоалетната чиния с по-весел цвят.
  5. Освободете пространство в малката баня. Не е за предпочитане, да си слагата вана. Най-доброто решение е душ кабина. Така ще получите повече място в малката си баня, а и може да декорирате душ кабината, както пожелаете.
  6. Ако сте по семплите неща… Боядисайте банята си в бяло. Но внесете пролета със завеси и хавлии на цветя.

Снимка:elbarriofans.com

Подобни статии

Коментари са забранени.