6 предложения за върховен оргазъм

април 18, 2014 Няма коментари »
6 предложения за върховен оргазъм

Всеки от нас се е питал поне веднъж, дали съществуването на пози, подпомагащи по-дългия и силен оргазъм, са мит…
Пози за един отличен сексуален живот, за едно задоволително свършване…За да не бъде секса, като образователен филм за деца…За да не приключите с мисионерската поза / жената лежи по гръб, мъжът е отгоре/… Ето 6 изключителни пози, за върховно удоволствие.


1. Пеперуда.
Според сексолозите, тази поза, наречена пеперуда, е модифицирана мисионерска. Жената е на ръба на леглото, легнала по груб. Мъжът е полуизправен. Жената си поставя краката на раменете на мъжа, леко си повдига бедрата и започва да движи ханша нагоре-надолу. При това положение се осигурява подходящ ъгъл за достигане на оргазъм.


2. Равни тела.
При тази поза, се започва с мисионерската. След като мъжът проникне, позволява на жената да изравни краката си, с неговите. След това, се преплъзва напред, като по този начин стимулира клитора. Сексолозите смятат, че това е добра техника за клиторен оргазъм.


3. На кухненския плод.
Жената е седнала на плота, или на мивката. Мъжът е прав и започва половия акт. Тук, почти всичко е в ръцете на мъжа. Ако може проучи дълбочината на проникване, с по-бавни темпове, няма да бъде много трудна за жената да достигне до перфектния оргазъм.


4. Ножици.
Тази поза позволява на жената да определя дълбочината и ъгъла, за доставяне на максимално удоволсвие. Жената е легнала на маса или на плот. Повдига краката си нагоре и ги кръстосва. Мъжът е прав. Прихваща глезените на жената и прониква в нея. Мъжът може да кръстосва и разтваря краката на момичето като ножици в ритъм с всеки тласък. Сексолозите твърдят, че това е рецепта за страхотен оргазъм.

5. Нагоре-надолу.
При повечето двойки, тази поза гарантира голямо удоволствие и за двамата. Мъжът е повдигнал жената, в скута си. Разбира се, това изисква голяма физическа сила, при мъжа. Добре е, той да е мускулест мъжага, а жената да е сладко миньонче.

6. Отключване на клитора.
Експертите твърдят, че женският клитор, е под одеяло, а пубиса го заобикаля, като възглавница. Ако на тази подробност, се отдели малко време, ще имате оргазми по време на половия акт. За “отвиването” на клитора, не ви е нужен мъжът. Може сами да го направите, с помощта на показалеца и средния пръст, образувайте „V“, и търкайте пубиса си. Ако поставите на партньора си тази задача, ще му помогнете да изживее и той несравнимо удоволствие.

Снимки:idiva.com

Подобни статии

Коментари са забранени.