6 предложения за върховен оргазъм

април 18, 2014 Няма коментари »
6 предложения за върховен оргазъм

Всеки от нас се е питал поне веднъж, дали съществуването на пози, подпомагащи по-дългия и силен оргазъм, са мит…
Пози за един отличен сексуален живот, за едно задоволително свършване…За да не бъде секса, като образователен филм за деца…За да не приключите с мисионерската поза / жената лежи по гръб, мъжът е отгоре/… Ето 6 изключителни пози, за върховно удоволствие.


1. Пеперуда.
Според сексолозите, тази поза, наречена пеперуда, е модифицирана мисионерска. Жената е на ръба на леглото, легнала по груб. Мъжът е полуизправен. Жената си поставя краката на раменете на мъжа, леко си повдига бедрата и започва да движи ханша нагоре-надолу. При това положение се осигурява подходящ ъгъл за достигане на оргазъм.


2. Равни тела.
При тази поза, се започва с мисионерската. След като мъжът проникне, позволява на жената да изравни краката си, с неговите. След това, се преплъзва напред, като по този начин стимулира клитора. Сексолозите смятат, че това е добра техника за клиторен оргазъм.


3. На кухненския плод.
Жената е седнала на плота, или на мивката. Мъжът е прав и започва половия акт. Тук, почти всичко е в ръцете на мъжа. Ако може проучи дълбочината на проникване, с по-бавни темпове, няма да бъде много трудна за жената да достигне до перфектния оргазъм.


4. Ножици.
Тази поза позволява на жената да определя дълбочината и ъгъла, за доставяне на максимално удоволсвие. Жената е легнала на маса или на плот. Повдига краката си нагоре и ги кръстосва. Мъжът е прав. Прихваща глезените на жената и прониква в нея. Мъжът може да кръстосва и разтваря краката на момичето като ножици в ритъм с всеки тласък. Сексолозите твърдят, че това е рецепта за страхотен оргазъм.

5. Нагоре-надолу.
При повечето двойки, тази поза гарантира голямо удоволствие и за двамата. Мъжът е повдигнал жената, в скута си. Разбира се, това изисква голяма физическа сила, при мъжа. Добре е, той да е мускулест мъжага, а жената да е сладко миньонче.

6. Отключване на клитора.
Експертите твърдят, че женският клитор, е под одеяло, а пубиса го заобикаля, като възглавница. Ако на тази подробност, се отдели малко време, ще имате оргазми по време на половия акт. За “отвиването” на клитора, не ви е нужен мъжът. Може сами да го направите, с помощта на показалеца и средния пръст, образувайте „V“, и търкайте пубиса си. Ако поставите на партньора си тази задача, ще му помогнете да изживее и той несравнимо удоволствие.

Снимки:idiva.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.