6 неща, които да накарат мъжа да се влюби

август 21, 2012 Няма коментари »
6 неща, които да накарат мъжа да се влюби

Научете основните методи за съблазняване, или как да накарате мъже да се влюби. 6 прости правила, за да запазите любовта на живота си.

  1. Повишете неговото самочувствие. Мъжете се хипнотизират от комплименти. Ако успеете да му ги осигурите, ще намерите път към сърцето му. Оставете го да блесне в това, в което е добър. Изслушвайте внимателно постиженията му.
  2. Позволете му да се погрижи за вас. Вярвате или не, това е най-сигурният начин за спечелване на любовта му. Излезте от сянката на свръх жената и се превърнете в котенце. Покажете уязвимата си страна и оставете да ви превъзхожда с мъжеството си.
  3. Предложете му независимост. Мъжете се страхуват, че ако се ангажират, ще променят своята личност. Дайте му пространство. Позволете му да излиза с приятели, не го задушавайте, особено в началото на вашата връзка.
  4. Дайте му удобство. Не го измъчвайте с въпроси за бъдеще и чувства. Нека се наслади на всеки момент, прекаран заедно. Осигурете си комфорт всеки път, когато сте двамата.
  5. Бъдете очарователна. Използвайте дрехи и различни трикове за красота. Останете завладяваща и непредсказуема. Създайте впечатление, че ще е наистина забавно да се живее с вас.
  6. Посрещнете стресовите ситуации с чувство за хумор. Мъжете обичат жени, които ги карат да се чувстват спокойни и притежават талант за решаване на проблеми. Подобрете комуникативните си умения и избягвайте неудобните аргументи.

Снимка: brainz.org

Подобни статии

Коментари са забранени.