5 грешки при употребата на околоочен крем

октомври 29, 2012 Няма коментари »
5 грешки при употребата на околоочен крем

Кожата около очите е най-тънка, най-чувствителна и най-лесно и бързо се влияе от външни фактори. Заради многото движение, се образуват и повече бръчки, а тяхното премахване е трудно.
А знаете ли как да използвате околоочният крем? Ето 5те най-чести грешки при употребата му:

1. Използване на околоочен крем след навършване на 25 години. Съвременната жена седи поред компютъра в офиса, а вечер у дома, пред ТВ. През лятото на климатик, а през зимата на парно. Всички тези фактори уморяват мускулите около очите. Препоръчително е, да започнете употребава на околоочен крем още на 20 години, разбира се, подходящ за възрастта ви.
2. Използване на обикновен крем за лице, вместо околоочен. Кожата около очите, както ви споменах, е много тънка. Силните кремове, ще я натоварят ненужно.
3. Използване на околоочен крем, за премахване на торбички и тъмни кръгове. Това не е възможно. Крема само овлажнява кожата и предпазва от състаряване. За да предотвратите появата на торбички и тъмни кръгове, е нужно навреме да започнете употреба на околоочен крем.
4. Нанасяне на околоочният крем само на външният ъгъл на окото. Много хора си мислят, че бръчките се появяват първо там. Но това не е вярно. Клепачите остаряват най-бързо. Затова трябва да се погрижите и за тях.
5. Всички околоочни кремове са еднакви. Повечето дами отиват в магазина и гледат марката, опаковката или цената на крема. Първо трябва да знаете проблемите и нуждите на кожата около очите и така да си купите подходящият крем.

Снимка: 3amrdiab.com

Подобни статии

Коментирай