10 признака, че той ти изневерява

ноември 4, 2013 Няма коментари »
10 признака, че той ти изневерява

Изследванията показват, че 60% от мъжете изневеряват на половинките си. Често жените дори и не подозират за това. За да се предпазите, трябва да имате някои основни познания. Ще ви дам 10 признака, че той ви изневерява.

  1. Изневерявал е и преди. Несъмнено миналото е надежден предиктор за бъдещи прояви.
  2. Той е нарцисист. Самовлюбените хора са по-склонни да изневеряват , защото те чувстват, че не трябва да играят по правилата.
  3. Не чувства вина. Мъжете, които нямат угризения, са главни кандидати за изневяра. Те не познават тези емоции и това не ги спира да мамят.
  4. Той е добър лъжец. Това го прави изкусен в любовните измами.
  5. Научил го е вкъщи. Ако баща му изневерява на майка му, той също е готов да го направи.
  6. Загубил е работата си. Когато човек не се чувства добре, той може да повиши самочувствието си чрез афера.
  7. Прекарва малко време с теб. Организира живота си така, че да е по-малко време с теб. Поведение като това е благодатна почва за изневяра.
  8. Не е привързан към вас. Не ви прегръща в леглото, избягва ласките. Това означава, че подарява интимност на друга жена.
  9. Ревнува ви прекалено много. Това е така познатото прехвърляне на вина.
  10. Често закъснява след работа. Вижте дали има причина за това, вероятно ви лъже.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай