10 правила за правата коса

май 29, 2012 Няма коментари »
10 правила за правата коса

Ако имате права коса, прочетете тези 10 правила, за да изглежда винаги идеално гладка и блестяща.

  1. Миене: Внимание! Шампоанът намалява блясъка на косата. Ако балсамът е неподходящ, също ще остави неприятен отпечатък. Миенете на правата коса, изисква подготовка. Първо, намажете върховете на косъма с балсам, за да ги предпазите от изсушаване. След това втрийте шампоан в корените на косата. Разнесете продукта с гребен и изчакайте да попие. Изплакнете обилно с хладка вода.
  2. Безкраен блясък: Косата ви изглежда като на звезда от Холивуд. А колко време се трудихте за този ефект. Най-важното е, да избирате правилните продукти. Четете внимателно опаковката. Всеки детайл е важен, не пропускайте да разучите съдържанието.
  3. Внимателно изсушаване: Подсушете главата с хавлия, но без да търкате. Не увивайте хавлията, като стягате и опъвате косата. Поемете водата, с дланите си.
  4. Супер силен коктейл: Има усъвършенствани формули, специално разработени от козметични и фармацевтични компании. Като ди използвате, ще подхраните изцяло вашата коса, от корена до върха на косъма.
  5. Силикон за вашата коса: Продуктите на силиконова основа, предпазват и овлажняват косата. Придава естествен блясък и красота. Силиконът има магически ефект. Успокоява и затваря корена косъма и създава бариера между косата и топлинната обработка. Помага за устойчивостта и намалява увреждането.
  6. Използване на правилни инструменти: Използването на грешен сешоар е най-големият ви враг. Използването на подобрена технология, прави косата ви по-здрава и по-силна. Не забравяйте да изсушите напълно, преди употреба на преса. Ако няма да прилагата топлинна обработка, изсушете 70% от косата и оставете да изсъхне по естествен път. Дръжте сешоара, така, че въздушната струя да е в посока от корена към върха на косъма. Резултатът ще е перфектна гладкост.
  7. Оформяне на косата: Много е важно, каква прическа ще си направите. Доскуча ли ви от конската опашка? Тогава си направете странична, за по-секси визия. Или я вържете с панделка и я оставете са се спуска по раменете ви. Ако я комбинирате и с по-разголена рокля, ефектът ще бъде поразителен.
  8. Защита: Правата коса също е изключително чувствителна към външните фактори, UV лъчи и химически вещества. Избирайте ефективни продукти. Омекотяващи материали, светлоотразяващи микро-частици, абсорбиращи, филтриращи влакна, богати на витамин Е. За да изглежда правата коса добре, грижете се за нея с любов.
  9. Бъдете модерна под слънцето: Искате ли да изглеждате идеално, докато се разхождате по плажа или лежите до басейна? Ето ви един съвет. Намокрете косата и срешете назад. Разделете на две и усукайте отделните части. Захванете двете части и ги усукайте заедно. Вържете с ластик с морски мотив, мида, черупка, рапан. За да не се разпадне, прихванете с фиби и напръскайте с лак. Предимствата на тази прическа е , че отваря лицето ви, прави се лесно и бързо, и изглежда стилна.
  10. Сухо подстригване: Правата коса е идеална за подстригване и оформяне на всякакви прически. Изберете си модел и отивайте в салона. Не забравяйте да помолите фризьора, да не ви мокри косата. Така ще знаете, точно как ще ви стои прическата. За да няма изненади, когато косата ви изсъхне.

 
 Снимка:sky-wallpaper.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.