Яжте тези храни и ще отслабнете

октомври 17, 2012 Няма коментари »
Яжте тези храни и ще отслабнете

Знам, че ви омръзна да слушате едно и също – пийте повече вода. Ако имате повече килограми за сваляне, 3 литра на ден са задължителни. Това ще ви помогне да отслабнете, а и да сваляте килограми от мастната, а не от мускулната маса. Знаете ли, че всяко уриниране ни освобождава от 36 калории?
Пипера е лесна за употреба и диетична зеленчукова храна. Червен пипер, люти чушки, мариновани червени чушлета, всички имат унищожителен ефект срещу мазнините. Ускоряват метаболизма. Подсилват дейността на червата. Полезни са по отношение на здравето.
Комбинацията от магданоз и лимон има почти магическо действие. Без никакви диети, ако пиете такава смес, всяка сутрин, ще свалите 2-4 кг на месец. За да приготвите кашата са ви нужни 15 стръка пресен магданоз, 1 лимон и 1 чаша вода. Смесете в блендер магданоза и сока от лимона.Към полученото пюре добавете водата и изпийте. Приготвяйте си го всяка сутрин.
Бялото зеле също е пръв помощник на отслабващите. Сварете зелето и пийте водата, правете си салати и яхнии. Помага и при запек. С подобен проблем е невъзможно да сваляте килограми. За да имат ефект диетите, трябва да консумирате храни, богати на фибри, за подсилване на стомашно-чревната дейност.
Напоследък много актуални са ягодите, като плодове богати на фибри. 5-6 ягодки на ден, ще ускорят дейността на червата и ще ви помогнат да отслабнете.

Снимка: terawarner.com

Подобни статии

Коментирай