Ябълков щрудел

ноември 11, 2012 Няма коментари »
Ябълков щрудел

Ябълков щрудел

Ябълков щрудел

Необходими продукти:

6 яйца;
12 с.л. захар;
12 с.л. брашно;
6 с.л. олио;
1 бакпулвер;
6 средно големи ябълки;
1 с.л. канела;
пудра захар за поръсване.

Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата със захарта и олиото. Добавете брашното и бакпулвера. Настържете ябълките през ренде и ги смесете с канелата.
Намаслете тавичка за печене. Загрейте фурната до 180 градуса. Сипете част от сместа, върху нея ябълките и залейте с останалото тесто. Печете до зачервяване, не повече от 40 минути.
Нарежете изстиналият щрудел и го поръсете с пудра захар.
Има и друг вариант за приготвяне на сладкиша. Може да използвате бисквити за първи пласт, да сложите ябълките и най отгоре тестото. Пече се до зачервяване и се поръсва с пудра захар.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай