Хрупкав тарт с ябълки

октомври 11, 2013 Няма коментари »
Хрупкав тарт с ябълки

Необходими продукти:
250 г бутер тесто
8 ябълки /Златна превъзходна/
100гр. масло
2 с.л. кафява захар

Сос бешамел.
50гр. масло
50гр. брашно
500мл. мляко
4 с.л. пудра захар
Разтопете в тенджерка маслото. Добавете брашното и бъркайте непрекъснато с дървена лъжица до получаване на златист цвят. Не спирайте да бъркате и добавете постепенно хладко мляко. Подсладете със захар на вкус.

Начин на приготвяне:
Обелете ябълките и ги нарежете на кубчета. Едната ябълка нарежете на филийки. Сложете тестото във форма. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете за 7-8 минути тестото. Сипете нарязаните на кубчета ябълки, залейте с бешамел, украсете с ябълката на резени. Поръсете с кафява захар и поставете отново във фурната. Оставете да се пече 10-15 минути.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай