Хороскоп за 2013, според китайският ви знак

февруари 12, 2013 Няма коментари »
Хороскоп за 2013, според китайският ви знак

Плъх
Една спокойна година. Ще установите своя потенциал и ще преживеете положителни промени. Плъховете ще се възползват от меката страна на годината на Змията и ще се научата да имат по-голямо доверив във взаимоотношенията си и да бъдат по-близки с партньорите си.

Вол
За земният знак Вол, огъня на тази година ще се отрази добре. Ще създадете баланс като огъня и земята. Ще имате закрила и подкрепа във всички области.

Тигър
Тигрите трябва да действат внимателно през тази година. Пазете се от хитрата и лукава страна на змията. За работещите като асистенти и сътрудници – пазете си гърба!

Заек
Зайците са срамежливи като змията. Тази година се покажете напред. Използвайте правилната енергия и изненадайте с творческите си идеи. Ще преживеете значителни скокове.

Дракон
В китайската философия се вярва, че драконът е слязъл на земята и се е превърнал в змия. Ще имате красива и късметлийска година. Ще се сбъскате с много възможности. Ще владеете тълпата.

Змия
В своята година, е полоезно да бъдете по-предпазливи, стабилни, смирени и отговорни. Ще получите незабравими житейски уроци.

Кон
Годината на Змията е благоприятна за вас. Досега сте препускали, обичали сте свободата. Сега, под влияние на спокойната енергия, ще сте по-склонни към обвързване.

Коза
Ще имате една динамична година, с възходи и падения. Енергията на Козата и Змията са съвместими. В крайна сметка ще имате една успешна година.

Маймуна
Вие сте най-късметлийската зодия през 2013 година. Ще пожънете големи успехи.

Петел.
Петлите ще имат щастлива година. По-специално, ще имат финансови облаги.

Куче
Ще се научите да вземате, а не да давате. Ще балансирате всяка област от своя живот. Късмета е с вас.

Глиган
Обърнете внимание на отношенията си с хората. Носете в себе си маймунка, като талисман. Опитайте се да покажете същността си.

Подобни статии

Коментирай