„Хобит: Пущинакът на Смог“

ноември 29, 2013 Няма коментари »
„Хобит: Пущинакът на Смог“

Революционно безплатно приложение AR-CODE ни изпраща в Средната земя още сега
Ако вече нямате трърпение да отидете до Тролови чукари, Дол Гулдур или Ломидол, имате възможност да го направите още сега със специалното, безплатно приложение AR-CODE, коeто вече може да изтеглите чрез сканиране на кода, присъстващ в рекламните визии на „Хобит: Пущинакът на Смог“ в метрото и по улиците в цялата страна.
При сканиране на изображението на някой от плакатите чрез мобилно устройство се възпроизвежда най-новия непоказван в кината трейлър на филма. След като го изгледате, може да го заредите наново, да харесате фейсбук страницата на филма – facebook.com/Hobit.bg, да изтеглите тапет за мобилното си устройство или да споделите съдържанието и изживяването с приятелите си в социалните мрежи. Ако от достъпните функции изберете “Открий”, ще се впуснете и във вълнуващо пътешествие из Средната земя чрез карта, на която можете да изследвате различни местности и героите от филма, които ги обитават.
Само в IMAX и всички кина Cinema City на 12 декември най-нетърпеливите зрители ще могат да изживеят отново „Хобит: Неочаквано пътешествие“ от 20:30 ч. и да останат в Средната земя с първата прожекция на „Хобит: Пущинакът на Смог“ от 00:01 ч. на 13 декември.
„Хобит: Пущинакът на Смог“ е с българска и световна премиера 13 декември 2013 г., в кината на 3D, IMAX 3D, HFR и 4DX. Последният филм от трилогията – „Хобит: Дотам и обратно“ – се очаква по кината на 17 декември 2014 г.
Кадри от филма.
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG

Подобни статии

Коментирай