„Хобит: Пущинакът на Смог“

ноември 29, 2013 Няма коментари »
„Хобит: Пущинакът на Смог“

Революционно безплатно приложение AR-CODE ни изпраща в Средната земя още сега
Ако вече нямате трърпение да отидете до Тролови чукари, Дол Гулдур или Ломидол, имате възможност да го направите още сега със специалното, безплатно приложение AR-CODE, коeто вече може да изтеглите чрез сканиране на кода, присъстващ в рекламните визии на „Хобит: Пущинакът на Смог“ в метрото и по улиците в цялата страна.
При сканиране на изображението на някой от плакатите чрез мобилно устройство се възпроизвежда най-новия непоказван в кината трейлър на филма. След като го изгледате, може да го заредите наново, да харесате фейсбук страницата на филма – facebook.com/Hobit.bg, да изтеглите тапет за мобилното си устройство или да споделите съдържанието и изживяването с приятелите си в социалните мрежи. Ако от достъпните функции изберете “Открий”, ще се впуснете и във вълнуващо пътешествие из Средната земя чрез карта, на която можете да изследвате различни местности и героите от филма, които ги обитават.
Само в IMAX и всички кина Cinema City на 12 декември най-нетърпеливите зрители ще могат да изживеят отново „Хобит: Неочаквано пътешествие“ от 20:30 ч. и да останат в Средната земя с първата прожекция на „Хобит: Пущинакът на Смог“ от 00:01 ч. на 13 декември.
„Хобит: Пущинакът на Смог“ е с българска и световна премиера 13 декември 2013 г., в кината на 3D, IMAX 3D, HFR и 4DX. Последният филм от трилогията – „Хобит: Дотам и обратно“ – се очаква по кината на 17 декември 2014 г.
Кадри от филма.
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай