Фитнес мотивация

ноември 2, 2013 Няма коментари »
Фитнес мотивация

Вашето голямо предизвикателство не е някой друг. Това е болката в гърдите ви, горенето на краката ви и гласът ви, който крещи „не мога“. Но вие не слушайте. Просто продължавайте напред. Скоро гласът ще изчезне и ще се появи нов, който тихо шепне „мога“. Това е моментът, в който ще се преоткриете. Ще видите, че човекът, който досега сте мислили, че сте, не е човека, който сте в действителност. Избутайте границите, тялото ви може повече!
Не съществува въпроса „мога ли да го направя“, а само „ще го направя ли“. Всичко е въпрос на желание. Няма нещо, което да не можете. Въпросът е „кога да започна“.
Няма за къде да бързате. Важно е действието. С повече работа и много страст, ще надминете очакванията си.
Успехът не е резултат от спонтанно запалване. Трябва да се разпалите. Упражненията са за стимулация, а не за унищожение. Светът не е създаден за един ден, нито пък ние. Създайте си малки цели и градете върху тях.
Падането е приемлиево, болката е приемлива, сълзите са приемливи, гаденето е приемливо, нараняванията са приемливи, ОТКАЗВАНЕТО Е НЕПРИЕМЛИВО!

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай