Филмът JUSTIN BIEBER’S BELEIVE е послание към феновете

януари 10, 2014 Няма коментари »
Филмът JUSTIN BIEBER’S BELEIVE е послание към феновете

Почитателите филм на канадския певец Джъстин Бийбър в България ще имат шанса да изживеят на кино атмосферата зад кулисите по време на турнето „Believe” от 24 януари в цялата страна.

1„Justin Bieber’s Believe“ е втори филм за Бийбър, след излизането на концертния „Never say Never” през 2011 г., и продължава да следи нарастващата слава на младия певец по време на турнето Believe (2012-2013). Продуцент на документалната продукция е самият Бийбър. Той ни показва интервюта с отговори на въпросите за страстта му към музиката, за взаимоотношенията му и за това какво е да навършиш пълнолетие под светлините на прожекторите. Филмът показва и неиздавани до сега концертни кадри, въвеждайки зрителите зад кулисите по време на турнето „Believe“. Феновете ще видят интервюта с майката на Бийбър – Пати Малет, неговя ментор Ъшер Реймънд IV, мениджърът, който го открива Скутер Браун, певецът Лудакрис и много други хора, които го придружават по време на второто му световно турне.
k
У нас, феновете на Джъстин Бийбър ще могат да гледат „Justin Bieber’s Believe“ от 24 януари с лимитирани прожекции в Cinema City и кина Арена. Билетите за филма са в продажба от днес, 10 януари.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай