Филмът JUSTIN BIEBER’S BELEIVE е послание към феновете

януари 10, 2014 Няма коментари »
Филмът JUSTIN BIEBER’S BELEIVE е послание към феновете

Почитателите филм на канадския певец Джъстин Бийбър в България ще имат шанса да изживеят на кино атмосферата зад кулисите по време на турнето „Believe” от 24 януари в цялата страна.

1„Justin Bieber’s Believe“ е втори филм за Бийбър, след излизането на концертния „Never say Never” през 2011 г., и продължава да следи нарастващата слава на младия певец по време на турнето Believe (2012-2013). Продуцент на документалната продукция е самият Бийбър. Той ни показва интервюта с отговори на въпросите за страстта му към музиката, за взаимоотношенията му и за това какво е да навършиш пълнолетие под светлините на прожекторите. Филмът показва и неиздавани до сега концертни кадри, въвеждайки зрителите зад кулисите по време на турнето „Believe“. Феновете ще видят интервюта с майката на Бийбър – Пати Малет, неговя ментор Ъшер Реймънд IV, мениджърът, който го открива Скутер Браун, певецът Лудакрис и много други хора, които го придружават по време на второто му световно турне.
k
У нас, феновете на Джъстин Бийбър ще могат да гледат „Justin Bieber’s Believe“ от 24 януари с лимитирани прожекции в Cinema City и кина Арена. Билетите за филма са в продажба от днес, 10 януари.

Подобни статии

Коментирай