У ДОМА ПРЕЗ АВГУСТ

януари 21, 2014 Няма коментари »
У ДОМА ПРЕЗ АВГУСТ

У ДОМА ПРЕЗ АВГУСТ идва в кината у нас на 31 януари 2014 год.

Тъжно-смешната история на У ДОМА ПРЕЗ АВГУСТ ще срещне зрителите пред големия екран с още куп известни имена от света на киното, в това число Юън Макгрегър, Бенедикт Къмбърбач, Дърмот Мълрони, Сам Шепърд, Джулиет Люис.
MERYL STREEP and JULIA ROBERTS star in AUGUST: OSAGE COUNTYПреди броени дни Робъртс сподели пред медиите, че смята живота след 30-ата си годишнина за „истинска благословия“. Съвсем различно, обаче, е отношението на героинята й Барбара в У ДОМА ПРЕЗ АВГУСТ към реалността. Барбара е най-голямата дъщеря в семейство Уестън, в много отношения може да бъде определена като най-силния и въздействащ персонаж. Затрупана с нерви и грижи, тя се опитва да подреди хаоса, който цари в дома на родителите й, в разрушения й брак и в главата на обърканата й 14-годишна дъщеря. „За мен беше интересно да изиграя някого, който е докоснал дъното, стигнал е дори под него и се опитва да се оттласне към повърхността“, коментира актрисата.
Екранният образ на Мерил Стрийп, която държи рекорда за най-много актьорски номинации в историята на наградите „Оскар“, също е предизвикателство, дори за актриса от нейната величина. Вайълет е истинско чудовище, което вместо огън, бълва цигарен дим и саркастични забележки. Пряма, избухлива и винаги готова за провокации, тя е онова необходимо зло, което обединява останалите членове на семейство Уестън около трапезата у дома. „Един актьор трябва да бъде готов да се връща при болката отново и отново. Но това не е никак забавно. Затова първоначално отказвах да го направя“, споделя Стрийп.
Актрисите спечелиха признанието на Американската филмова академия в категориите главна женска роля и поддържаща женска роля. Мерил Стрийп се включва в борбата за престижната награда за рекордния 18-и път, като тазгодишната номинация има шанс да донесе четвърта Оскарова статуетка в богатата й колекция. За Джулия Робъртс тази номинация може да означава втора награда „Оскар“ в кариерата й, като цели 13 години делят актрисата от бляскавата церемония, на която тя грабна отличието за главна женска роля с участието си в „Ерин Брокович“.
3DF-09917.CR2buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай