Упражнения за премахване на коремните мазнини

октомври 28, 2013 Няма коментари »
Упражнения за премахване на коремните мазнини

Кой казва, че трябва да впечатлявате с плосък корем само през летните дни? За да сте здрави и уверени в себе си, е нужно само да правите тези упражнения за премахване на коремните мазнини.
Коремни преси
Коремни преси. Няма как да постигнете желаният ефект без тях. Легнете по гръб и свийте краката. Поставете ръцете под главата и се вдигнете до нивото на коленете. Може да комбинирате с извиване на тялото в ляво и дясно. Започнете с 3 серии по 15, след това 3 серии по 30. Ако не са ви достатъчни, увеличете на 50.
Колело. Това упражнение е познато на всички. Легнете по гръб. Свийте краката и ги повдигнете във въздуха. Започнете да имитирате каране на колело.
Вакуум
Вакуум. Легнете по корем. Повдигнете се на лакти, свийте корема и стегнете дупето. Останете така 15 секунди. Следващите дни увеличете на 30 секунди.buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай