ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

март 7, 2014 Няма коментари »
ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

buy xanax no prescriptionxanax online without prescription

ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

Загадъчен трансформър се пробужда в първия трейлър на ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ
През последните дни Майкъл Бей и екипът на „Трансформърс: Ера на изтребление“ постепено повдигат завесата към новата продукция от хитовата кино поредица „Трансформърс“.
Първият трейлър на филма напълно завладя киноманите и оправда очакванията на зрителите за истински, зрелищен и експлозивен екшън в стил Майкъл Бей, който очаквано ще видим в 3D и IMAX 3D. Паралелно с това обаче, видеото разкрива елементи от промяната на историята и взаимоотношенията между новите герои на Марк Уолбърг – Кейд – и Никола Пелтц, в ролята на дъщеря му Теса. Третият нов персонаж – Шейн (обещаващият талант Джак Рейнър), също е част от новия семеен кръг, в който ни въвлича филма.
Истинска тръпка във видеото за всеки зрител се очертава и появата на неизвестен до сега трансформър, чиято роля все още е загадка, както и все по-осезаемата и впечатляваща визия на диноботите в действие. Старият очукан камион, който Кейд (Марк Уолбърг) купува и „събужда“ явно отдавна е на Земята, но каква е връзката му с Оптимус Прайм и другите аутоботи предстои да видим.
Сред другите актьори в „Трансформърс: Ера на изтребление“ е Станли Тучи („Игрите на глада“), чийто герой в новото видео загатва за настъпването на новата ера, в която Земята може би няма да се нуждае от трансформърите.

ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

ТРАНСФОРМЪРС: ЕРА НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ

Заедно с трейлъра от студиото показаха и плакати на главните действащи лица, а зрителите остват с нарастващо очакване и възбуден апетит за още подробности от сюжета на „Трансформърс: Ера на изтребление“.
В продукцията участват още Келси Грамър („Х-Мен: Последният сблъсък“), който ще видим в ролята на злодей – десептикон, София Майлс (филмовата поредица „Подземен свят“) и Бингбинг Лий („Заразно зло: Възмездие“).
За „Трансформърс: Ера на изтребление“, режисьорът Майкъл Бей събира отново екипа, създал хитовата поредица – продуцентите Лоренцо ди Бонавентура, Дон Мърфи, Том ДеСанто и Иън Брайс, изпълнителните продуценти Стивън Спилбърг, самият Бей, Браян Голднър и Марк Вахрадиан. Сценарист на „Трансформърс: Ера на изтребление“ е Ехрен Крюгер.
Официалната световна и българска премиера на „Трансформърс: Ера на изтребление“ е на 27 юни 2014 г. в кината на 3D и IMAX 3D. klonopin online pharmacybuy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай