Топ-ергените на финалната права

май 28, 2014 Няма коментари »
Топ-ергените на финалната права

Свободните мъже в България събират пари за построяване на църква.
Вече е ясна благотворителната кауза, която ергените ще подкрепят. Най-желаните български мъже ще участват в дарителската кампания за набиране на средства за изграждане на Православен Храм „Рождество Христово“ в район „Младост“ в гр.София. В нея ще се включат почти всички от тях като дарят средства за благородната инициатива.
Вие също може да участвате в кампанията като изпратите SMS с кратък текст на латиница: DMS MLADOST на единен дарителски номер 17777. За абонати на Mtel, Vivacom и Globul цената на един SMS e 1лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на един SMS е 1.20лв. с ДДС.
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА: IBAN:BG95SOMB91301050536001, BIC:SOMBBGSF, ОБЩИНСКА БАНКА

За първи път класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА стартира през ноември месец 2013г. До 31 май/събота/ тези, които все още не са дали своят глас, имат възможност да изберат свободните мъже в България в категориите – Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика. Повече от 6 месеца най-популярните вестници, списания, онлайн и електронни медии подкрепиха уникалната по рода си класация.
През следващите пет дни всеки може да подкрепи своят фаворит в надпреварата. Според правилата има право да се гласува само веднъж във всяка една от четирите категории. Ергените са избирани сред най-популярните свободни мъже в България, тези за които всички говорят. Най-желаните БГ ергени – красиви и не толкова добре изглеждащи, щастливи или нещастни в любовта, но до един чаровни, популярни и не чак толкова известни. Подобна разноцветна компания от най-изкушаващите свободни мъже на републиката е събрана в специалната селекция. За първи път в класацията са включени и наследниците на едни от най-заможните фамилии в нашата страна.
Организаторите на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА ще раздадат специални статуетки на победителите във всяка една от категориите. Те са решили да избягат от стандартните церемонии и затова най-желаните ергени ще бъдат изненадани от популярни и красави дами, които лично ще им поднесат призовете на ексклузивна вечеря. През лятото пък предстои най-оборотните ергени да се съберат на специално парти под наслов „Нощта на ергените“, което ще се вихри на морето и плажа в най-оборотния музикален клуб – Hacienda Beach в Лозенец. Изненадите тепърва предстоят!
Grigor DimitrovНадпреварата продължава до 31 май /събота/, след което няма да има възможност повече да се гласува. Крайните резултати ще бъдат обявени на 2 юни/понеделник/, когато ще стане ясно кои са родните топ-ергени.
Първата ракета на България – Григор Димитров – е един от претендентите за ерген на годината. Вижте и другите участници:

Орлин Павлов

Орлин Павлов

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев

Владимир Карамазов

Владимир Карамазов

Слави Трифонов

Слави Трифонов

Мариан Кюрпанов

Мариан Кюрпанов

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

Димитър Тодоранов

Димитър Тодоранов

Денис Касимов

Денис Касимов

Ангел Ангелов

Ангел Ангелов

Подобни статии

Коментирай