Тенденции при сватбените рокли за 2013

февруари 21, 2013 Няма коментари »
Тенденции при сватбените рокли за 2013

Ако ще ставате булка през 2013, вижте какви са модните тенденции при сватбените рокли.

Призрачно деколте.

Reem Acra

Reem Acra

Това е най-новата тенденция. Не искате да сте с отворено деколте, но държите роклята ви да е без презрамки и с отворени рамене. Това е вашето решение.

Пепел от рози.

Lazaro

Lazaro

Трудно е да избереш снежно бяла рокля, защото са много. Тогава да пропуснем класиката, на мода е булка в пепел от рози .

Дълъг ръкав.

MONIQUE LHUILLIER

MONIQUE LHUILLIER

Грешите, ако смятате, че това не е секси и привлекателно. Покрийте ръцете си с нежна дантела и се възползвайте от тайнствената красота.

Пеплум.

Jenny Lee

Jenny Lee

През изминалата година се наложи на модната сцена. Сега навлиза и при булченските рокли. Покажете, че сте наясно с модните тенденции.

Флорални мотиви.

Oscar De La Renta

Oscar De La Renta

Облечете се в цветя! Не е ли романтично?

Дантела.

Clematis Temperley

Clematis Temperley

Ще кажете, че дантелата не е нова тенденция. Така е, ще присъства на модната сцена и през 2013, и през 2014. Това е мечтата на повечето жени. Дантелена рокля, като на принцеса. buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай