Теди Грозданов открива първото си студио

май 28, 2014 Няма коментари »
Теди Грозданов открива първото си студио

TeddyGrozdanovЛъскаво светско парти, с много шампанско и куп светски лица от родния шоубизнес, ни очаква по повод откриването на първото студио на звездния фотограф Теди Грозданов и младата стилистка и дизайнерка Елина Фиркова. На 4 юни, точно от 19:00 часа тържествено ще бъде прерязана лентата на елитното студио, което ще даде началото на един нов, иновативен и изпълнен с много блясък проект.

Теди и Елина

Теди и Елина

Teddy_Elina

ElinaFirkova
Очаква се на събитието да заблестят поп звездата Миро, Музикалният идол на годината
Анелия, Преслава, Алисия, Андреа, Мис България 2011 Ваня Пенева, топ-звездите от „Dancing Stars“ Атанас Месечков и Нели Атанасова, Мисис България Марияна Маринова, тв водеща Ива Атанасова, плеймейтката Моника Валериева и групата Ice Cream, които не веднъж са работили с младия фотограф. Всички родни знаменитости споделят, че Теди е способен да сътвори истински чудеса зад обектива, а работата с него е истинско удоволствие. Звездната листа по повод светската сбирка включва и имената на Мариан Кюрпанов, Златка Димитрова, топ-фотографите Костадин Кръстев-Коко и Диляна Флорентин, гримьорите Кирил Чалъков и Никола Иванов, продуцента на първата телевизия за българска поп музика Денис Касъмов, стилистките Антония Йорданова и Августина Маркова-Тути, бизнесменът Димитър Тодоранов, топ-журналисти, режисьори, дизайнери и модели.
„Double 4 Studio“ предлага най-новата техника за заснемане на професионални фотосесии и видеоклипове. Студиото разполага с много удобства и всичко необходимо, за да бъде предразположен клиента. Светски анализатори споделят, че Теди Грозданов го очаква наистина бляскава кариера и още страхотни проекти в сферата на модата и шоубизнеса.

Подобни статии

Коментирай