Съвети за по-лесно белене на зеленчуци

януари 13, 2014 Няма коментари »
Съвети за по-лесно белене на зеленчуци

Тези съвети ще ви помогнат в кухнята.

  1. Чесън : Разделете чесъна на скилидки. Сложете на равна повърхност, притиснете с върха на плоската страна на ножа.Така лесно ще отделите люспите.
  2. Лук : Обелете лука под течаща вода. Така ще избегнете паренето и сълзенето на очите си.
  3. Бадеми : Накиснете бадемите във вода от вечерта. Или ги сварете за 5 минути във вода. Така ще ги обелите лесно.
  4. Домати : Минете домата с обратната част на острието на ножа. Или ги потопете във гореща вода за 1-2 минути, след това в купа с лед. Така ще ги обелите лесно.
  5. Пресни картофи : Изтъркайте пресните картофи с неизползвана тел за миене на прибори. Така ще премахнете кората.

Снимка:kalevfitness.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай