Спечели го според зодията му

октомври 8, 2013 Няма коментари »
Спечели го според зодията му

Астрологията идва на помощ и ни подсказва, как да спечелим мъжа, спред неговата зодия.

Овен.
Овенът търси умна жена, на която може да разчита. Трябва да споделяте неговите желания. Не се колебайте да споделите чувствата си към него. Не забравяйте, че той е шефа. Облеклото е много важно за мъжа Овен. Може да го впечатлите със стилни дрехи и елегантна стойка. Привлечете вниманието му със забавни истории и дисциплиниран флирт.

Телец.
Телецът е човек на страстта. И е страстен не само в секс, но и с храната, напитките и вещите си. Пътят към сърцето на Телеца, минава през стомаха. Ако го убедите в искрените си чувства, ще бъдете наистина щастлива с него. Ще прекарате горещи моменти в леглото. Ароматите, храните и ласките са много важни.

Близнаци.
Разбирателството с Близнаци е възможно, ако му позволите да бъде свободен. Обича умни и приказливи жени. Ще се впечатли от вас, ако забелязвате детайлите, не забравяте, отворена сте към изненади и влезете в неговият ритъм. Обича да е център на любов и внимание. Опитайте се да предизвикате чувство на загадъчност, относно вас.

Рак.
Най-важното нещо е доверието. Ако иска да бъде с вас, ще мине доста дълго време, докато започне да ви вярва. Докосването и целувките са много важни за мъжа Рак. Секса е нежен и бавен. Те са верни и очакват от жената да е лоялна. Трябва да сте добра любовница, верен приятел и грижовна майка.

Лъв.
Приемете, че той е цар. Вашата роля е да го подкрепяте. Външният вид има голямо значение. Ще ви хареса ако се обличате добре, говорите добре и се държите добре. Покажете, че сте с мъжа Лъв, не защото имате нужда от него, а защото искате. Връзката и любовта са важни. Той е горд и със самочувствие. Обича игрите е леглото.

Дева.
Много в внимателен при започване на връзка. Не обича типа глупава блондинка. Уважава интелекта. Облеклото е важно. Търси съвершенството в детайли. Той е работохолик. Не показвайте ревност. Поддържайте отношенията си с нежен флирт.

Везни.
Зодия, която се контролира от планетата на хармонията и чара, Венера. Харесват красиви, романтични и интелигентни жени. Бъдете благодарна и страстна. Бъдете първо приятели, след това направете крачка към интимна връзка.

Скорпион.
Не се страхувайте да направите първата крачка. Няма да ви е скучно с него. Ако имате връзка с мъж Скорпион, се нуждаете от силна сексуална мощ. Няма да се нуждаете от фитнес. Той е ненаситен в леглото и очаква да сте като него.

Стрелец.
Един мъж пълен с изненади. Трябва да оцените неговата независимост и да го подкрепяте. Предпочита жена, в неговият авантюристичен дух. Бъдете готова за приключения във всеки миг. Ако реши да направи нещо, ще го направи, не му пречете.

Козирог.
Трудно е да спечелите толкова сериозен мъж. Обича баланса и контрола. За него са ценни взамимоотношения, изградени върху доверие. Бъдете надеждна и верна. Може да ви изненада с романтично пътуване без да очаквате. Подкрепете го.

Водолей.
Той е символ на независимостта. Бъдете спокойна и в хармония с него. Обича игрите и изненадите в леглото. Новите неща са му интересни, но бързо му се губи интереса. Не трябва да се съгласявате с него на всяка цена. Дори е добре да спорите, за да поддържате ритъма.

Риби.
Те са родени романтици. В началото са забавни, ни впоследствие улягат. Романтизма е много важен за тях. Секса е не само физическо, но и духовно преживяване. Спокойствие , топлина и мекота ще грабнат сърцето на мъжа Риби.

Подобни статии

Коментирай