Специални подаръци за деня на Свети Валентин

февруари 5, 2013 Няма коментари »
Специални подаръци за деня на Свети Валентин

Ако сте решили да направите специален подарък, като вложите собствени сили и много любов, това са моите предложения за деня на Свети Валентин. За тези от вас, които предпочитат личните подаръци, може да се вдъхновите от следващите идеи.

1Любовно писмо.
Вземете лист хартия и опишете най-искрените си чувства. Сложете го в плик и изненадайте любимият мъж. Може да посетите една от малките творчески книжарници. Продават се различни видове хартия, кутии, мидички и др., с които да направите собственоръчно папирус или ковчеже, като го украсите по ваш вкус.

Изпейте му песен.
Можете да свирите, или пеете добре. Това е страхотно. Изберете песен, която е важна за вас. Запишете се на диск и му го подарете. Може да влезете в студио за един ден, за да звучи професионално.

Пригответе му любимите храни.
Романтична вечеря, с тематично подредена маса, вкусна домашно приготвена храна. Все пак любовта на мъжа минава през стомаха.

Почивка.
Дори и да се пада през седмицата, един уикенд на желано място, няма да ви се отрази зле. Ако знаете къде предпочита да ходи, направете резервация за почивните дни. Изпратете му имейл или смс с подробностите. Със сигурност ще е доволен.

2Кутия за 365 дни.
Какъв по-добър начин да изразите чувствата му. Покажете му, че го обичате не само днес, а всеки ден. Направете му малка кутийка, в нея сложете малки бележки с любовни обяснения. Може да използвате всяка кутия. Облепете я с подходящ целуфан, или разпечатана ваша снимка. Вземете цветни листчета хартия. Нарежете ги и ги надпишете. Използвайте сламка за пиене, нарежете я на малки шайби и вкарайте навитите листчета в тях.

Колаж.
Направете колаж с ваши снимки. Сложете го в рамка. Това ще бъде красиво творение.

tortaСладкиши.
Направете му любовни десерти. Торти, кексчета, кремове. Рецепти може да намерите в категория Бъди Домакиня.

Подобни статии

Коментирай