Снежно бели пролет/ лято 2014 с Nina Ricci

ноември 17, 2013 Няма коментари »
Снежно бели пролет/ лято 2014 с Nina Ricci

Бялoто се счита за цвят на чистите намерения и невинност . Може би това е причината булките от цял свят да избират този цвят за роклите си. Както и да е, сватбата не е това, за което говорим днес.На дневен ред е седмицата на модата в Париж и една прекрасна колекция . Изглежда, че предстоят вълнуващи пролет и лято 2014, облечени в изящните предложения от света на висшата мода. Има толкова талантливи и посветени дизайнери, които работят за това. Голям принос има и великолепната колекция на Nina Ricci.

Основният фокус на модният бранд за пролет/ лято 2014 е белият цвят. Всички ансамбли са толкова елегантни, нежни и изящни, че едва ли някой ще въздържи своята въздишка. В линията преобладава кристално белият цвят с нюанси на синьо небе, сиво , кремаво и екрю. Има и няколко модела с цветен принт, като например костюми с поли, рокли, блузи и сладки туники.
Разгледайте галерията – внесете малко топлина и пролетно-лятно настроение!

Снимки: www.ninaricci.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай