След ваканционна грижа за косата

юли 17, 2012 Няма коментари »
След ваканционна грижа за косата

По време на лятната ваканция, под влияние на слънцето, морето и басейна, увреждането на косъма е неизбежно. За да си върнете жизнената коса, трябва да положите различни грижи. Ето няколко съвета от blady.bg:

  1. Маски за коса. Редовната употреба на билкови и козметични продукти, лесно ще съживи косата ви. Рецепти за домашно приготвени маски за коса, може да откриете в www.blady.bg.
  2. Върхове на косъма. Оставете се в ръцете на своя фризьор. Най- доброто решение, за поддържане на здравината на косъма, е отстраняването на 1-2см от краищата.
  3. Ежедневна грижа за косата след слънце. Маската от авокато, овлажнява косъма и подхранва корените в дълбочина. Намачкайте едно узряло авокато с вилица, добавете му по една чаена лъжичка мед и ябълков оцет, един жълтък и три супени лъжици зехтин. Получената смес втрийте в корените на косата и разнесете с гребен по дължината на косата. Оставете за 10 минути и изплакнете с топла вода.
  4. Стилизиращи уреди. Избягвайте сешоара и пресата за коса. Не изтощавайте допълнително косъма, след лятната почивка.
  5. Смяна на цвета. Оставете боядисването за по-късен етап. Морето и слънцето са износили косъма и не е добре третирането му с химия.

Снимка: jeddahbeauty.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.