Сексуален егоизъм

октомври 31, 2013 Няма коментари »
Сексуален егоизъм

Много сексолози съветват да мислим за нуждите на партньора си, да сме снизходителни в леглото, да бъдем съпричастни. Това са глупости! Сексуалността всъщност изисква висока степен на егоизъм, за да се получи. Това е мнение, което обърква много , защото е в противоречие със това, което са ни учили за човешките взаимоотношения.
Да, за създаване на връзка се изисква хармония. Тя изисква самоотверженост. Ако искам нашият партньор да се почувства специален, може да станем по-рано сутринта и да му приготвим палачинки. За да се чувстват разбрни, трябва да ги слушаме внимателно и да задаваме смислени въпроси. За да ги уверим, че са ценени, трябва да помним важни дати, като годишнина и др. Правим компромиси и даваме свобода в дадени области, за да се чувства другия комфортно.
ВСИЧКО ТОВА ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ В СПАЛНЯТА!

Сексуален егоизъм

Сексуален егоизъм

Хората , които се борят със сексуални проблеми, често се оказват заети с нуждите и мислите на другият. Това е чудесно в повечето отношения, но е убиец в спалнята. Няма нищо по-малко възбуждащо от партньор, който е твърде свенлив да отстоява своите сексуални нужди, от страх да не обиди или нарани другото лице. Сексът не е за малодушните.
Добрият секс се случва, когато и двамата партньори се стремят да задоволяват нуждите си. Собствените нужди, а не нуждите на партньора. Като се фокусирате върху собствените си нужди, невероятно и нелогично нещо се случва. Да, когато всеки човек егоистично и безмилостно преследва своите сексуални нужди, избухват фойерверки. Често възбудата се дължи на това, че партньора истински се наслаждава на секса и силно се стреми към своите собствени нужди.Това се превръща в благоприятен цикъл , в който партнжорите се зареждат взаимно и си сътрудничат, за да преследват своето егоистично сексуално удоволствие .
Притесняването за нуждите на другите, убива сексуалното желание. Сексът е една област от живота, където трябва да сте безкористни. Вместо да нараните партньорите си, всъщност им помагате, като им показвате, че те също могат да задоволяват нуждите си в спалнята.

Подобни статии

Коментирай