Сватбени рокли от ROMANTIKA FASHION

февруари 20, 2014 Няма коментари »
Сватбени рокли от ROMANTIKA FASHION

Дизайнерката София Борисова представи своята нова колекция RED CARPET by Sofia с грандиозен спектакъл снощи в хотел „Рамада“- София. Носителката на приза „Златна игла“ за 2013 бе уважена от много музикални звезди, известни дами от светския и бизнес елит, клиенти и партньори на Романтика Фешън от Италия и Румъния. Пред повече от 300 отбрани гости София показа рокли достойни за червения килим. Дизайнерката представи новите модни тенденции, както в официалната мода, така и при сватбените рокли.
Romantika_2014 (1)
В сватбените рокли присъстват модерния стил Vintage, като не отсъства и романтичната нотка на дизайнерката. Голи рамене, мнoгoпластови и обемни, но много леки поли, естествена коприна , принтов муслин, тафта, макреме и фина френска дантела. Тоалетите са издържани напълно в духа на модните тенденции за сватбеното лято на 2014. Материите, с които е изработена изцяло колекцията са от италиански и френски фабрики, с които работят имена като Алесандра Риналдо, Антонио Рива, Ателие Аиме, Зухаир Мурад.
Romantika_2014 (20)
Модният цвят при сватбените рокли е много бледо розе, шампанско и екрю. Испанският дантелен воал, както и различни дантелени цветя и аксесоари са задължително допълнение към тоалетите. Дантелата бе „царицата“ в колекцията на София Борисова. Уникалните 63-официални рокли се отличаваха с екстравагантни и сложни кройки, изработени от актуални дизайнерски и скъпи материи.

Подобни статии

Коментирай