Сама на Свети Валентин: как да прекараме Деня на влюбените сами

февруари 8, 2013 Няма коментари »
Сама на Свети Валентин: как да прекараме Деня на влюбените сами

Да бъдеш сама на Свети Валентин е тежко. Тук ще ви предложа няколко забавни начина за прекарване Деня на влюбените сами. Забравете, че в момента нямате романтична връзка и се забавлявайте. Така няма да се чувствате жалки. Вижте хубавата страна на празника. Усмихнете се. Навън е пълно със самотни мъже. Излезте и ги открийте. Всеки знае, че щастливите хора, имат по-голям шанс за намиране на любовта.

glavnaСъздайте си настроение.
Най-трудната част е да преборите тъгата, че сте сами. Ето как да се справите с нежеланите чувства. Избройте предимствата на това, че нямате връзка: по-малко отговорности, повече време за училище, за кариера или за вашите приятели и роднини.

2Поглезете се за Свети Валентин.
Отдайте се на приятни занимания. Отидете на шопинг, похарчете пари за себе си. Посетете спа център, направете си арома терапия. Напълнете си ваната с пяна и си сипете чаша вино. Почете книга пред камината. Направете всичко, което ви доставя удоволоствие. Ако се чувствате добре, ще имате повече късмет за запознанства.

1Прекарайте вечерта с приятелки.
Едва ли само вие си нямате партньор. Отидете на място без влюбени двойки. Където няма да ви се натрапват целувки и милувки навсякъде. Има достатъчно хора, които организират Анти-Свети Валентин партита. Разберете се с ваши приятелки без гаджета и се забавлявайте заедно.

Подобни статии

Коментирай