Сама за един уикенд

май 15, 2013 Няма коментари »
Сама за един уикенд

Миналото лято не успяхте да си починете съвсем… Заобиколена от деца и грижи, не се насладихте на семейната почивка… Колкото и да се опитвате да намерите решение на този въпрос, няма да го намерите. Нужно е да отделите време за себе си. За да релаксирате и да се отпуснете напълно, ви е нужен един уикенд сама със себе си. Оставете децата и съпруга си да отидат на къмпинг, а вие останете вкъщи на спокойствие.

Забравете вината.
Една седмица преди да тръгнат, забравете за вината. Вие имате нужда да си починете. Нека таткото да се заеме с децата. Оставете се на завладяващото очакване на спокойствието, на което ще се насладите.

Сама за един уикенд.
И когато настъпи деня, всичко ще си дойде на мястото. Спане до късно, излежаване в леглото, гледане на филми, четене на книги… Пропускате готвенето, защото може да хапнете салата или да си поръчате за вкъщи. Никой няма да ви разсейва и ще се съсредоточите върху себе си. И няма да ви се налага да чистите къщата, защото няма кой да цапа, след като сте съвсем сама.

А когато децата и съпругът ви се приберат, ще са толкова доволни от времето, прекарано заедно, че ще искат да повторят отново. Дали ще се присъедините към тях, остава да решите сами.

Подобни статии

Коментирай