Сайт за запознанства – какво да напишем за себе си?

декември 5, 2013 Няма коментари »
Сайт за запознанства – какво да напишем за себе си?

Все повече и повече връзки дават своето начало чрез онлайн сайтове за запознанства. Каква е тайната за успешен профил, който да има положителни резултати?
Вие няма да получите това, което ви трябва от онлайн сайт за запознанства, ако не сте наясно с това, което искате! Някои от вашите очаквания са на първо място: Възраст, образование, може би и религиозна принадлежност. На второ са ценностите, които търсите в партньора. Каквото и да търсите, бъдете абсолютно честна и обяснете всичко, което ви интересува. Това може да бъде дългосрочна, сериозна връзка, която в крайна сметка да доведе до брак, или просто някой, с който да си допаднете и да се забавлявате. Обяснете какво точно искате от една връзка, така че хората, които разглеждат вашият профил, да ви „филтрират“ спрямо интересите си.
Когато описвате себе си, бъдете реалисти. Безгрижните и забавни профили печелят точки, докато негативните коментари обезкуражават отговорите. Полезно е да се вземат предпазни мерки. Да не се включва конкретна информация, като например вашия адрес, телефонен номер или месторабота. Някой може да злоупотреби и да ви навреди. Винаги бъдете внимателни, относно личната информация, която споделяте.
Не на последно място е правописа. Блеснете с идеален български език, за да направите добро първо впечатление.
Снимки: becomegorgeous.com

Подобни статии

Коментирай