Романтични градове за „Свети Валентин“

януари 29, 2013 Няма коментари »
Романтични градове за „Свети Валентин“

Наближава месеца на влюбените. Заменете розите, шоколадовите сърца и плюшените мечета, с една незабравима ваканция, само за вас двамата. Разгледайте едни от най-романтичните градове, подходящи за посещение на „Свети Валентин“.

„Свети Валентин“ в Париж
Ако досега сте нямали възможност да посетите Париж, денят на влюбените е най-подходящият момент за това. Много двойки избират този период, за да разгледат френският символ на любовта. Планирайте екскурзията си възможно по-скоро. Повечето хотели предлагат специални оферти за „Свети Валентин“. Организирайте разходка по Сена, вечеря под Айфеловата кула или прожекция на стар романтичен филм в Парижкият кино-театър.
paris
paris1

„Свети Валентин“ във Венеция
Ако Париж ви се струва клише, изберете другият известен романтичен град – Венеция. Той е сбъдната приказка. Спираща дъха атмосфера, уникална архитектура, канали с гондоли, тесни улички, магазини с карнавални маски… Може да се отдадете на страстни целувки, сгушени в италианското гнездо на любовта. Тук може да прекарата романтични нощи в малки, но удобни стаи за настаняване, да се насладите на традиционни вечери, в класически ресторанти, да посетите известни площади и дворци.
venice
venice1

„Свети Валентин“ в Маракеш
Ако търсите нещо необикновено и различно, може да изненадате половинката си с почивка в Маракеш за 14-ти февруари. Въпреки, че изглежда невероятно, това е едно място, където може да изживейте множество романтични мигове. От излежаване под палмово дърво, през лабиринтите на пазарите, язденето на камила, до наслаждаването на пикантни ястия, които са незаменим афродизиак. Може да се настаните във бутиковите хотели Riads, които се смятат за най-романтичните в света. Мароко ви предлага разходка в пустинята Сахара и прекрасна гледка от Атласките планини.
marrakech
marrakech1

Каквото и да изберете, няма да сгрешите.

Подобни статии

Коментирай