Различия в характерите или нещо друго?

април 21, 2012 Няма коментари »
Различия в характерите или нещо друго?

В основата на брака са добрата комуникация, лоялността, доверието. Но за създаване на силна връзка между партньорите е важен и сексуалният им живот. Колкото и да са силни другите отношения на двойката, ако нямат пълноценни полови отношения, то неможе да се гарантира дълъг и щастлив семеен живот.
Едни от основните проблеми са: преждевременна еякулация, затруднения с ерекцията и вагинални проблеми.
Принос на секса за щастлив семеен живот.
Бракът започва с неописуема любов и страст. След това идва съвместният живот. Неразделна част от него е секса. Статистиката показва, че 80% от еднобрачните двойки, се радват на добър сескуален живот. Според тях, щастието им се основава на пълноценният им полов живот.
Симптоми на ‘различия в характер’:
Страх;
Тревога;
Отказ от докосване;
Несигурност при мъжете;
Липса на желание при жените;
Инстинктивно отдръпване при допир, дори когато спите;
Имат ли общо различията с химията? Защо някои съпрузи се докосват постоянно, а други стоят отдалечени? Защо някои двойки немогат да заспят, когато половинката им я няма, а други спят в отделни стаи? Отговорът на всички въпроси е дисбаланс и липса на хармония или ‘различия в характерите’. Учените считат, че има връзка между химията и съвместимостта на двойките. Ако има сходство на отделяните хормони, либидото или сексуалната енергия, винаги ще е на задоволяващо ниво.

Подобни статии

Коментари са забранени.