Пъстърва с орехи и сладко от смокини

януари 7, 2014 Няма коментари »
Пъстърва с орехи и сладко от смокини
Пъстърва с орехи и сладко от смокини

Пъстърва с орехи и сладко от смокини

Необходими продукти /2порции/:
2 пъстърви
1 бурканче сладко от смокини
6-7 ореха
1 лимон

Начин на приготвяне:
Почистете пъстървата. Нарежете 3-4 смокини от сладко на малки парчета. Нарежете половин лимон на малки парчета. Почистете, опечете и нарежете с нож орехите. Напълнете всяка пъстърва със нарязаните смокини, орехи и лимони. Увийте всяка риба във фолио за печене. Загрейте фурната на 250 градуса. Изпечете пъстървата за 15-20 минути. Сервирайте със сладко от смокини и поръсете с орехи.

Подобни статии

Коментирай