Пролетно освежаване на връзката

април 2, 2012 Няма коментари »
Пролетно освежаване на връзката
Пролетно освежаване на връзката

Пролетно освежаване на връзката

Най-хубавият сезон е пролетта. Тя е символ на обновяване, освежаване, ободряване, съживяване… Смятам, че и връзката ни заслужава, да се възползва от това. В началото може и да ме упрекнете. Но като прочетете цялата статия, ще ме разберете.
Преди всичко, трябва да застанете очи в очи със следното: дългият брак или връзка, с течение на времето, губят първоначалната си страст и вълнение. Трябва да полагате усилия за запазване на свежестта, щастието и пълноценния сексуален живот. Имам 5 предложения за пролетно освежаване на връзката.
1. Заменете старите дейности с нови.
Това е проблем, при повечето двойки. Те често се оплакват от това, че правят едни и същи неща, което има негативен ефект върху романтиката и интимността. Да, съгласна съм, че е приятно, да прегърнеш любимия и да гледаш филм. Но не е задължително да се повтаря постоянно. С течение на времето писва и на двама ви. Може да го замените с ранообразни дейности, като например: игра на карти, табла, дама или шах. Така ще си спестите рутинността във връзката и ще прекарвате по-приятно времето един с друг.
2. Опознайте се.
Вярно е, че в началото на връзката, сте го направили. Опознали сте се. Разбрали сте, какъв е човека до вас. В това има доза истина. Но не забравяйте, че човек се развива и променя. Продължавайте да питате партньора си, как е минал денят му, какво са направили децата. Но не пропускайте, да следите и духовното му състояние. Положете усилия в тази насока. Говорете за проблемите си и ги решавайте заедно. Накарайте любимият да споделя с вас. Вашата добра комуникаця, ще укрепи връзката ви.
3. Променете спалнята си.
Някои двойки посещават хотели. Това помага. Но не е задължително. Може да промените спалнята си. Това е мястото, което споделяте, най-важният кът от вашия дом. Превърнете го в любовно гнездо. В следващата статия, ще ви дам съвети за това.
4. Посетете брачен консултант.
Повечето хора се страхуват от прибягване към психолог за съвет. Или смятат, че е необходим само при развод. А всъщност терапията е много полезна за връзката. Психолозите са обучени. Те ще ви покажат слабите места на вашата връзка и ще ви помогнат да работите за превъзмогването на проблемите в отношенията ви.
5. Планирайте ваканция.
Промяната на мястото, ободрява настроението. Ако ви е скучно или изпитвате някакъв смут, планирайте ваканция заедно. Посетете отдавна мечтаната дестинация. Или просто отидете на екскурзия, някъде наблизо. Това ще ви разнообрази, а и ще прекарате времето си заедно, насаме.

Подобни статии

Коментари са забранени.