Проблеми в офиса – как да се справя с колежката?

май 31, 2012 Няма коментари »
Проблеми в офиса – как да се справя с колежката?

Във всеки офис има по една ‘черна овца’. Въпреки, че е неспособна, тя винаги се опитва да изпъкне на заседанията и оперативките. Всички се чудите, защо е наета. Проблемите в офиса нямат край. Ако често си задавате въпроса, “ как да се справя с колежката”, прочетете моите съвети.
Стъпка 1: Фокусирайте се върху себе си. Ако тя прекъсне вашето предложение, означава, че чувства несигурност и не е уверена в себе си. Не се разсейвайте с гнева си. Това ще ви отнеме точки. Налейте си чаша вод, за да спечелите време и да помислите каква ще е следващата ви стъпка.
Стъпка 2: Върнете вниманието върху себе си. Искате да върнете вниманието върху себе си…направете го дипломатични, с фразата “ добре казано, но както казах преди малко”. Смисълът е в начина, по който се изразите. Не позволявайте, да се усети гнева ви. Просто се върнете към предложението, което е било прекъснато.
Стъпка 3: Не използвайте глупави тактики. Не правете същото като нея. Това няма ефект. Опитайте положително утвърждаване. Повтаряйте си наум:
“ Моите предложения са по-цении и ще отличат екипа ни.”
“Аз не си позволавам да бъда разсеяна.”
Стъпка 4: Не носете гнева в себе си през целият ден. Погрижете се да не се разпространи клюката за инцидента. Това ще ви изтощи и няма да имате достатъчна енергия, за да работите пълноценно и ефективно. Забравете случилото се – имате много по-важни дела за вършене.

Снимка:sheknows.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.