Приказен замък „Влюбен във вятъра“

септември 11, 2013 Няма коментари »
Приказен замък „Влюбен във вятъра“

Случайно попаднах на това вълшебо място. Отклоних се от пътя Бургас към Приморско, в дясно към село Равадиново. Там на не повече от 2км се намира приказен замък, с романтичното име „Влюбен във вятъра“.
IMG_9704На входа ще ви посрещне посланието:
“Странник съм аз от далечна земя и по пътя те носих в сърцето си,
Пазих те скрито в мойта душа, както майка пази детето си.
Носих те дълго моя мечта и изграждах те камък по камък,
Виждам те вече, пред мен си сега – “Влюбен във вятъра” приказен замък!”
IMG_9688
Изграден е от камъни от Странджа планина, месинг и мед. Има уникална дърворезба и впечатляващи статуи. Според специалисти, камъните използвани за градежа съдържат микродиаманти. Затова сградата променя цвета си. Рано сутрин е бледорозова, а през деня е бяла.
IMG_9593
Единственият замък в България е обгърнат в зеленина, има езеро с лебеди. В двора се разхождат пауни. Атмосферата е величествена. Спокойствие и уют блика от всеки кът. Ще видите винарна в едно от подземията, а в друго ще разгледате уникална колекция от картини. Църква в двора на замъка е с уникален иконостас и иконописи с барокови елементи.
IMG_9652
Градината е богата и с много фонтани и езерца, за които вече се носят вече поверия.Езерцето с орловия водопад помага при вземането на труден изпит. Хвърлена монета в “Чашата на великана” дава вяра, че няма да си гладен и жаден през годината. Голяма любов ще ти донесе хвърлената монета във “Фонтана на избягалата грация”.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай