Полезно в кухнята

март 29, 2013 Няма коментари »
Полезно в кухнята

Не пренебрегвайте тези малки съвети, които ще направят живота ви по-лесен!

  • Правене на майонеза. Ако сместа се пресече, разбийте хубаво един яйчен жълтък с 2-3 капки оцет и сгъстете с достатъчно зехтин. Полученото, постепенно прибавете към пресечената смес, като бъркате непрекъснато.
  • Повече сол в яденето. Добавете няколко парчета суров картоф, това ще поеме солта.
  • Варене на картофи. Във водата за варене сложете една супена лъжица оцет. Така картофите стават по-вкусни и запазват цвета си.
  • Варене на боб. Оставете зрелият боб в хладка вода, една нощ преди готвенето. Когато го варите, добавете една чаена лъжичка сода бикарбонат.
  • Белене на домати. За да обелите по-лесно доматите, потопете ви във гореща вода. Прокарайте ножа, с обратната част на острието, по повърхността на домата. Така беленето е по-лесно.
  • Сосове. Солта понякога пресича млякото. Когато правите бешамел или други млечни сосове, осолете накрая.
  • Влажно кафе. Ако забележите, че насипното кафе се в овлажнило, добавете в буркана две бучки захар.
  • Белене на лук. Ако ви се насълзяват очите, потопете лука в купа с вода и така започнете да белите.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай