Поза 69

юни 26, 2012 Няма коментари »
Поза 69

Всяка поза в секса си има име. Така оралният секс между двама, се нарича 69. С други думи, това е стимулация на гениталиите с уста.
Половите органи и устата, са едни от най-ерогенните зони на човешкото тяло. Следователно е съвсем нормално, да ги приведем в пряк контакт. В миналото се приемаше като непристоен и грешен. Днес оралният секс, прави сексуалният живот на много двойки щастлив. Не води до забременяване. Добър е за общества, при които девствеността е важна.
Фелацио /смучене /. Жената ближе, целува, смуче мъжките гениталии. На повечето мъже им харесва и жените обичат да докарват половинките си до оргазъм по този начин. Пениса е много чувствителен към докосване с устни, език, топлината и влажността на устата. Това прави удоволствието им много по-голямо. Жените трябва да внимават да не ‚хапят‘. Зъбите не трябва да докосват пениса. Гълтането на спермата не е вредно и не води до никакви заболявания. Изключение прави семенната течност на заразени с венерическа болест мъже.
Кунилингус / лизане /. Мъжът ближе, целува, смуче женските гениталии. Това е най-ерогенната зона на жените. Чрез нежни целувки и лизане, всеки мъж може да доведе жена си много лесно до оргазъм. Областта на клитура и вътрешните устни на жената, са най-чувствителни.
69 /взаимно задоволяване/. Символиката на числото показва обърнати мъж и жена към гениталиите си и едновременно близане и смучене. С тази поза може да получите лесно оргазъм и да подобрите сексуалното си удоволствие.
Може да експериментирате с различни пози в оралният секс. Отдайте се на фантазията и удоволствието.

Снимки:chelsey.co.nz

Подобни статии

Коментари са забранени.