Планиране на мечтаната среща

септември 13, 2012 Няма коментари »
Планиране на мечтаната среща

Готови ли сте да научите тайната на мечтаната среща? Ще ви дам няколко съвета за флирт, които ще ви подготвят да планирате всяка своя стъпка. Научетете тези техники за лов на момчета и ще завладеете сърцето, на който пожелаете.

Тайни инструменти.
Използвайте скрити техники, за да сте сигурни, че срещата ще е забавна. Осигурете си теми за разговор. Облечете се по-интересно, сложете си изненадващ аксесоар или някоя книга в чантата. Така ще сте сигурни за началото на диалог. Момчетата се впечатляват от момичета със специфичен стил и различни хобита.

Цветни трикове.
Според проучванията, мъжете са привлечена от жени, които са облечени в праскова или меки розови тонове. Тези нюанси са подходящи за всяка кожа и излъчват чувственост и романтика. Експериментирайте с този трик, за да видите неговото въздействие върху вашите запознанства.

Бъди в центъра на вниманието му.
Вярвате или не, пространствената психология може да ви помогне да направите съкрушително първо впечатление. Уверете се, че сте избрали маса или място в центъра на помещението. Сядането до стената, може да бъде доста депресиращо и ще съсипе шансовете ви за успех. Имайте предвид този прост трик за предстоящите дати.

Заемете малко място.
Ето как да разкриете вашите сериозни намерения, без да е прекалено очевидно. Използвайте езика на тялото си, за да спечелите сърцето му. Тайната на идеалната позиция е да седите не по-далеч от 15 см един от друг. Този трик ще ви помогне да изглеждате по-уязвима и в същото време атрактивна за всеки мъж.

Силата на аромата.
Ванилия и канела са две от най-привлекателните аромати за мъже. Ако искате да използвате всички тайни оръжия, за да направите запомнящо се първо впечатление, не забравяйте да носите някой от тези парфюми-магнитни. /Канелата също се смята за един от най-популярните афродизиаци./
И не на последно място, много е важно да не прекалявате с превземките. Нали не искате да разочаровате мъжа, впоследствие, когато види, че всичко е било игра. Не излизайте от своята същност. Бъдете себе си!

Снимка: 101magazine.net

Подобни статии

Коментирай