Органична козметика

май 2, 2012 Няма коментари »
Органична козметика

Всичко, с което мажем тялото си, се попива от кожата и се смесва с кръвта. Затова използването на органични продукти, ни осигурява здраве. Здравословното ни състояние не зависи само от това, какво ядем и какво пием, а също и от козметиката, която използваме. Не забравяйте, че здравословната козметика, означава здраве!

Здраве от природата

Здраве от природата

Биологично чист

Биологично чист

Как да разберем дали продукта е органичен?
• Един продукт е биологичен, ако не съдържа синтетични материали: Парфюми, силикони, консерванти, пропил парабен, диоксин, бензил, натриев лаурил сулфат, парафин, химикали съдържащи формалхеиди.
• Суровините, използвани за продукта, трябва да растат неподправени. Биологичният материал е от съществено значение.
• Органичните продукти трябва да бъдат сертифицирани. Ако нямат сертификат на логото си, значи не се биологично чисти. Съществуват два сертификата: Cosm?bio и Ecocert. Първият е само за козметични продукти, вторият е на международната агенция за сертифициране.
Срок на годност на органичните продукти.
Обикновената козметика е с дълъг срок на годност. Може да се ползва и с години. Но органичните продукти, след отварянето на опаковката, се ползват от 6 до 12 месеца.
Съхранение на органичните продукти.
Трябва да внимаваме при съхраняването на органичните продукти. Препоръчва се съхранение на тъмно, без директна светлина и прохладно, без високи температури.

Натурална козметика

Натурална козметика

Добре е да използваме органични продукти, защото организма се бори дълго време, за изхвърлянето на химикалите, съдържащи се в широко разпространената козметика. Това води до състаряване, загуба на еластичност. Помага ни толкова, колкото и ни вреди.
Природата ни дава необятно богатство. Има лек за всичко болести. Богата на аромати и цветове, тя ни дава всичко, от което имаме нужда.buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.