Определете характера му, според стила на срещата

юни 6, 2013 Няма коментари »
Определете характера му, според стила на срещата

Стила на предложените срещи, до широка степен, ще ви помогне да определите характера на мъжа.

Увеселителен парк.
Макар и да не звучи добре в тези горещи дни, цял ден ходене под слънцето и ядене на нездравословна храна, изборът за среща в лунапарк, трябва да ви накара да повярвате в мъжа и да не го изпускате. Той е романтичен и внимателен.

Концерт под открито небе.
Вземането на билети предварително, моментално подсказва, че той има дългосрочни намерения към вас. Освен това, желанието да танцува, го прави жизнерадостен и забавен човек. Единственият минус е силната музика, която ще попречи да водите концентриран разговор.

Пикник.
Ако някой мъж ви заведе на пикник, означава, че иска да остане само с вас, далече от всичко. Той иска да ви опознае и да станете наистина близки. Не го изпускайте.

Плаж.
Брега на морето и плажната обстановка, ще му помогнат да види тялото ви в детайли. Така ще си представи и двама ви в леглото. Сама си направете извод за неговия характер.

Алкохолна среда.
Ако ви заведе на по чаша питие, ще ви накара да го приемете като социален човек. Но това може да ви постави в среда с петна от сосове и бира, маса пълна с пияни негови приятели. Вие решавате.

Джогинг.
Той се радва да ви види сред чистата природа, във вашият естествен вид. Но желанието му за движение, когато на вас ви се мързелува в неделя, може да ви изнерви. Ако смятате, че между вас има някаква връзка, потърсете компромисен вариант.

Подобни статии

Коментирай