Облечете се в кожа

юли 17, 2012 Няма коментари »
Облечете се в кожа

Факт е, че най-горещият тренд за предстоящият есенно-зимен сезон са кожените дрехи в черно. Кожата се използва за направата на рокли, панталони, сака, якета, ръкавици, както и обувки, чанти и дори бижута. Едва ли има дреха, която да не е кожена. Материалът изобилства в много дизайнерски колекции. Предлага се в много цветове, но черното е определено доминира.
Кожата е красива, шик и практическа, което обяснява защо е толкова популярна, въпреки всички протести. Носенето на кожа, причинява спорове и критики понякога, но ако сте готови за това и ще се радвате да добавите няколко стилни кожени тоалети в гардероба си, тогава продължавайте да четете, за да научите как носите кожа и да изглеждате добре в нея.
За да изглежда добре в кожа, трябва да следвате няколко прости правила:
– За да се избегне претоварване на вашата външност, особено ако искате да опитате с обща кожена екипировка, изберете дрехи в класически стил, с малко или никакви детайли.
– Кожата е луксозен материал и изглежда добре, сама по себе си. Тя привлича достатъчно внимание, така че добавянето на на фънки аксесоари, не е необходимо.
– Откажете се от готик-красотата, бледата кожа и тъмното червило, бъдете естествена.

Снимки: millionlooks.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.