Облечете се в кожа

юли 17, 2012 Няма коментари »
Облечете се в кожа

Факт е, че най-горещият тренд за предстоящият есенно-зимен сезон са кожените дрехи в черно. Кожата се използва за направата на рокли, панталони, сака, якета, ръкавици, както и обувки, чанти и дори бижута. Едва ли има дреха, която да не е кожена. Материалът изобилства в много дизайнерски колекции. Предлага се в много цветове, но черното е определено доминира.
Кожата е красива, шик и практическа, което обяснява защо е толкова популярна, въпреки всички протести. Носенето на кожа, причинява спорове и критики понякога, но ако сте готови за това и ще се радвате да добавите няколко стилни кожени тоалети в гардероба си, тогава продължавайте да четете, за да научите как носите кожа и да изглеждате добре в нея.
За да изглежда добре в кожа, трябва да следвате няколко прости правила:
– За да се избегне претоварване на вашата външност, особено ако искате да опитате с обща кожена екипировка, изберете дрехи в класически стил, с малко или никакви детайли.
– Кожата е луксозен материал и изглежда добре, сама по себе си. Тя привлича достатъчно внимание, така че добавянето на на фънки аксесоари, не е необходимо.
– Откажете се от готик-красотата, бледата кожа и тъмното червило, бъдете естествена.

Снимки: millionlooks.com

Подобни статии

Коментари са забранени.