Ниско сексуално желание

април 22, 2014 Няма коментари »
Ниско сексуално желание
Ниско сексуално желание

Едни от най честите причини за намаляването на либидото и сексуалната дисфункция, са тревожност и депресия, дължащи се на няколко проблема. Ниското сексуално желание при хора с депресия, в сравнение с тези в нормално състояние е два пъти по разпространена и засяга близо 75% от депресираните.
Ефектът на депресията върху сексуалното желание, показва ролята на мозъка при секса. По време на сексуалната стимулация и еякулацията, някои части на мозъка с в действие. Наблюдава се спад в активността при пациенти с депресия. За съжаление, медикаментите, използвани за лечение на депресия, имат отрицателен ефект както за либидото, така и при оргазма.
Намалено либидо се причинява и от ниското ниво на тестостерон. Това състояние се определя като хипогонадизъм и оказва влияние върху сексуалните желания. В същото време, появата на други заболявания като втвърдяване на артериите, може да усложни проблема.buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай