Не се превръщай в майка на съпруга си!

май 14, 2012 Няма коментари »
Не се превръщай в майка на съпруга си!

Не превръщайте съпружеските отношения в отношение майка-дете!
Жените се държат към мъжете си, както към децата си. Едно проучване доказа, че съпрузите, които изневеряват, имат жена до себе си, която е грижовна, състрадателна и любвеобилна като майка. Дори често отиват и си признават греха. Като малките деца, които споделят на мама, каква беля са направили.
Някои жени са такива по природа. Като закрилница на децата, съпруга и ближните си. Готови да посрещнат нуждите на всички. Всеотдайни по всяко време. Някои дами, след като родят дете, превръщат майчинското чувство, в контролно такова към съпруга си.
Такива връзки, са по-спокойни. Няма дразнене, викане и скандали. Има майчинска обич и топлота. Жените са щастливи, но дали и мъжете са…
Много мъже се оплакват от подобни отношения. Това не го споделят с вас, защото на мама не се казва всичко. Не забравяйте, че мъжът ви има нужда от съпруга, той вече си има майка! Разбира се, че трябва да сте грижовна и състрадателна, когато има нужда. Но не бива да се превръщате в негова майка! Анализирайте се сама. Как се държите с него? Станете негова любовница. Не го тласкайте да търси това вън от дома ви.
Вижте как са отговорили мъжете на зададените въпроси:

Искате ли съпругата ви, да е като майка закрилница над вас?
Отговор: НЕ!
Приятно ли ви е жена ви да ви контролира непрекъснато?
Отговор: НЕ!
Искате ли жена ви да бъде грижовна и да ви защитава като майка?
Отговор: 90% не, 10% понякога.
Харесва ли ви жена ви, без да знаете, без да ви попита, само защото е за ваше добро, да взема решения вместо вас?
Отговор: НЕ!
Искате ли жена ви да ви напътства в стила на обличане, прическа, хранене?
Отговор: НЕ!
Кои качества на майка ви искате да притежава съпругата ви?
1. Личностна характеристика;
2. Закрила;
3. Любвеобилна към децата си;
4. Добра домакиня;
5. Добра в кухнята;
6. Контолираща;
7. Разрешаваща проблеми.
Най-честите отговори са 3 и 5.

Така че, проверете каква роля имате в брака. Бъдете майка на децата си, а не на съпруга си!buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.