На какво ни учат принцесите на Дисни?

ноември 19, 2013 Няма коментари »
На какво ни учат принцесите на Дисни?

За някои принцесите от филмите на Дисни са само приказни рокли, дълги коси и красиви принцове. Но ако се вгледате и заслушате, има на какво да се научим от тях. Малки и големи момичета по целият свят се възхищават на приказните героини и ги гледат с интерес. Има за какво! Може да се изненадате, какви ценни уроци ни дават тези смели жени.
Пепеляшка: Никога не се отказвай от мечтите си!
Нашите мечти понякога изглеждат недостижими, но не трябва да се отказваме от тях. На това ни учи Пепеляшка, която преминава дълъг и труден път, за да достигне до своето щастие.
Мерида: Открий сам собствената си съдба.
Ние всички идваме от различни места, а нашите семейства имат различни очаквания. Но Мерида ни учи, че сами трябва да изградим своя собствен живот.
Тиана: Работи усърдно, за да успееш.
Принцесата ни учи „да копаем по-дълбоко“, за да открием себе си. Тя е прекрасен пример за подражание на младите момичета, които не трябва да чакат някой да ги спаси, а да се борят за мечтите си.
Рапунцел: Дръж на думата си.
Рапунцел дава на Флин думата си , и тя се придържа към обещанието си, без значение какви пречки възникват по пътя.
Белла: Отдай се на приключението и не съди за книгата по нейната корица.
Използвайте вашето сърце като ваше ръководство , то не може да се обърка. Така прави и Белла, като не се плаши от звяра и вярва в силата на любовта.
Покахонтас: Следвай сърцето си.
Още една принцеса, която се води от интуицията и вътрешният си глас.
Ариел: Не позволявай на нищо да ти попречи.
Мулан: Момичетата са смели.
Аурора: Бъди търпелива и устойчива.
Жасмин: Изказвай мнението си.
Снежанка: Не забравяй да погледнеш от хубавата страна.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай